Stap in je Leven!


Martin Luther Kingstraat 16 2694 AE 's-Gravenzande
06-51626191 Klik om te bellen

Over Stap in je Leven!

Bij Stap in je Leven kan je terecht voor voetreflex-Plus therapie. Voetreflextherapie met de Chinese aanvulling. Voetreflextherapie kan ingezet worden bij klachten maar ook zeer zeker om te voorkomen dat je klachten krijgt. In China is voetreflextherapie een preventieve methode. 

Door regelmatig een voetreflexmassage te ondergaan stimuleer je enorm je immuunsysteem. Dit zorg ervoor dat je minder vatbaarder bent voor het krijgen van ziektes. 

Ook kan je bij mij terecht voor klachten die je hebt overgehouden na Corona. Het kan zijn dat je na Corona te hebben gehad restklachten overhoudt. Klachten zoals vergeetachtigheid, vermoeidheid, spierpijnen en nog veel meer. 

Ik werk ook veel energetisch. Ik heb gemerkt dat ik erg goed ben in het balanceren van lichaam en geest. Als je in balans bent dan voel je je veel sterker, positiever en evenwichtiger. Je kan als het ware het leven beter aan. Heel belangrijk!

Tevens geef ik trainingen in bewustwording. Door deze training te combineren met voetreflextherapie heb ik gemerkt dat het effect vele malen groter is. Het is een prachige combinatie om positiever in het leven te kunnen staan met minder stress of angst.

Maak snel een afspraak om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Foto's

Jacqueline van Wijk

Stap in je Leven! in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Covid...de route naar herstel. Voetreflexmassage voor klachten na Corona.
Energetische massage
Hormoonmassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Stap in je Leven!


Martin Luther Kingstraat 16 2694 AE 's-Gravenzande
06-51626191 Klik om te bellen