Stap in je Leven!


Martin Luther Kingstraat 16 2694 AE 's-Gravenzande
06-51626191 Klik om te bellen

Over Stap in je Leven!

Bij Stap in je Leven vind je de ultieme bestemming voor voetreflex-Plus therapie, waarbij voetreflextherapie wordt gecombineerd met Chinese technieken voor een optimale ervaring. Of je nu klachten hebt die behandeling vereisen, of gewoon wilt voorkomen dat ze zich voordoen, voetreflextherapie is een geweldige preventieve methode die al eeuwenlang wordt toegepast in China.

Een regelmatige voetreflexmassage kan je immuunsysteem een enorme boost geven, waardoor je minder vatbaar wordt voor ziektes. Bovendien sta ik ook klaar om je te helpen bij restklachten na Corona, zoals vermoeidheid, vergeetachtigheid en spierpijn.

Ik werk ook veel met energetische methoden en heb een talent voor het in balans brengen van lichaam en geest. Wanneer je in balans bent, voel je je sterker, positiever en meer evenwichtig, en kun je het leven beter aan. Dit is een cruciale stap in het vinden van geluk en succes.

Als coach bied ik het Levenspad Coachingsprogramma aan, een gids voor persoonlijke transformatie die je helpt om een leven te leiden vol innerlijke harmonie, levenslust en passie. In combinatie met voetreflextherapie kan deze training het effect nog verder vergroten en je helpen om positiever en minder gestrest door het leven te gaan.

Maak snel een afspraak en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Samen kunnen we werken aan een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven.

Foto's

Jacqueline van Wijk

Stap in je Leven! in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Covid...de route naar herstel. Voetreflexmassage voor klachten na Corona.
Energetische massage
Hormoonmassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Stap in je Leven!


Martin Luther Kingstraat 16 2694 AE 's-Gravenzande
06-51626191 Klik om te bellen