Studio Sano


Bosveld 435 5403 AL Uden
06 51752895 Klik om te bellen

Over Studio Sano

Wat is Studio Sano?
Studio Sano is een praktijk gevestigd in Uden. In onze studio bieden wij een divers aanbod aan behandelingen, waarbij wij als doel hebben om onze klanten gezond en stralend de deur uit te laten gaan. Dit doen wij door middel van kwaliteitsbehandelingen, persoonlijk advies en professionele begeleiding. Bij Studio Sano geloven we dat alleen het beste goed genoeg is. Wij vinden het dan ook belangrijk om onze kennis up-to-date te houden en ons te blijven ontwikkelen. We volgen daarom regelmatig nieuwe cursussen en lezen ook veel vakbladen. Zo verzekeren we u ervan dat u bij ons in goede handen bent!


Wat is de specialisatie binnen Studio Sano?
Bij Studio Sano zijn we gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering, permanente make-up, (medische)voetverzorging en voetreflex, met daarbinnen als specialisatie zwangerschapsreflexologie en fertiliteitsreflexologie. Wij geloven dat echte schoonheid van binnenuit komt en kijken daarom ook verder dan alleen de huid. Dit doen we met diverse behandelingen, maar ook met diverse effectieve producten, stressmanagement en het geven van advies over voeding en lichaamsbeweging. Hierdoor ondersteunen we uw huid van binnen én van buiten.


Waarvoor kan u bij Studio Sano terecht?
U kunt bij Studio Sano terecht voor een divers aanbod aan behandelingen voor uw huid, voeten en handen. Wij helpen u graag uw huid gezond te houden. Dit doen we met behulp van het Murad Facial System in combinatie met andere producten en behandelingen/massages. We kijken hierbij naar uw persoonlijke wensen en huidbehoeften en zorgen voor een oplossing die bij u past.

Wij kunnen u ook helpen door middel van voetreflexologie; een holistische therapie. Hierbij kijken we niet alleen naar klachten, maar ook naar de leefstijl van de patiënt. Met deze behandeling kunnen tevens toekomstige klachten voorkomen worden. Bij Studio Sano zijn we daarnaast gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie. Deze behandeling is specifiek gericht op het verlichten van fysieke en mentale klachten die kunnen voorkomen tijdens de zwangerschap. Hierdoor krijgt u een steuntje in de rug om body en mind optimaal te laten functioneren. Weg stress en negatieve energie en dat is beter voor zowel jou als je baby.

Tevens bieden wij ook diverse schoonheidsbehandelingen en u kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een manicure, pedicure, ontspannende massage of (permanente) make-up behandeling. Bekijk onze website voor meer informatie.

Waarom kiest u voor Studio Sano?
Bij Studio Sano vinden wij het belangrijk dat u zich goed, stralend en gezond voelt. Bij al onze behandelingen staan kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke aanpak centraal. Dit zorgt ervoor dat wij behandelingen en adviezen kunnen bieden die ook echt bij u passen. Daarnaast is onze studio aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en hebben we voor het aanbrengen van permanente make-up goedkeuring van de GGD. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van goede en veilige behandelingen.

Bent u benieuwd naar onze behandelingen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website!

Studio Sano is ook te vinden op Instagram en Facebook.

Voel u goed & straal

Foto's

Studio Sano in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Chakramassage
Fertilietit
Hormoonmassage
Kinderen
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Studio Sano

Studio Sano

Studio Sano


Bosveld 435 5403 AL Uden
06 51752895 Klik om te bellen