Top2toe4you


Zuiddijk 2e 4771 PB Langeweg
06 29774835 Klik om te bellen

Over Top2toe4you

Voetrelfex is een prachtige methode om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te sporen. Klachten hebben een oorzaak en zonder daar naar te kijken, zal de klacht opnieuw terugkomen of op een andere plek in het lichaam tot uiting komen. Ik help je met een stukje bewustwording hierin.

Ik ben Bonny Carton en graag ondersteun ik jou het lichaam en geest weer in balans te brengen. Dit door verschillende methodes in te zetten, waar voetreflex er dus een van is. Samen kijken we hoe we jou weer op de rit krijgen en hoe je op een leuke manier gezond blijft. 

Als natuurgeneeskundig therapeut houd ik mij bezig met alles rondom gezondheid en (h)eerlijk eten. Mijn specialisaties zijn voetreflex en het genezend vermogen van voeding. Waar mogelijk zet ik voeding dan ook in als medicijn. Als je wilt kunnen we samen naar je voedingspatroon kijken om te zien hoe je hier optimaal profijt van kunt hebben. 

Je kunt mij vinden op verschillende locaties. Ik ben zowel werkzaam in Haarlem, Almere en Langeweg (vlakbij Breda). Ook bied ik de mogelijkheid aan tot ambulante zorg. Neem vandaag nog contact met mij op en wellicht tot snel!

Vriendelijke groet,
Bonny Carton

Bij Top2toe4you kom je van Top tot Teen in Balans.

Foto's

Top2toe4you in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Kinderen
Kleurentherapie op voet
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Top2toe4you


Zuiddijk 2e 4771 PB Langeweg
06 29774835 Klik om te bellen