Total Health


Weidehek 34 4824 AS Breda
076-8200240 Klik om te bellen

Over Total Health

Total Health Opleidingen geeft diverse erkende opleidingen en geaccrediteerde workshops op diverse plaatsen in Nederland. 
De HBO voetreflexPlusopleiding™ leidt als enige opleiding in Nederland op in zowel de orginele Chinese als westerse voetreflextherapie. In de Chinli® opleiding leert u op praktische en speelse wijze alle orginele Chinese massage technieken en nog veel meer. In de ChinHerbs® praktische kruidenopleiding behandelen we de Westerse kruiden volgens de traditionelene Chinese geneeskunde en in Chinfood leert u hoe u volgens de vijf elementen op gezonde en helende wijze maaltijden kunt bereiden. Inmiddels zijn we ook gestart met de opleiding Acupunctuur en hebben we een HBO opleiding Medische Basiskennis die door vrijwel alle beroepsverenigingen is goedgekeurd.
Het aanbod van workshops is zeer gevarieerd. Het beslaat verschillende richtingen zoals massage, voetdiagnostiek, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Omdat het programma van de workshops zich steeds verder uitbreidt, is het onmogelijk om alle workshops hier te vermelden. De workshops zijn door diverse beroepsverenigingen geaccrediteerd. De workshops worden gegeven door docenten die gespecialiseerd zijn in het specifieke onderwerp. Ze beschikken over jarenlange praktijkervaring. Bij elke workshop krijgt u een uitgebreide syllabus die u als naslagwerk kunt blijven gebruiken.
Zie voor meer informatie onze website www.totalhealth.eu
Op de volgende plaatsen kunt u ons vinden: Arnhem, Amsterdam, Amstelveen, Breda, den Bosch, den Haag (Rijswijk), Eindhoven, Groningen, Nijmegen (Gendt), Utrecht (Houten), Zwolle (Wijhe).

Foto's

Total Health in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Total Health

Total Health

Total Health


Weidehek 34 4824 AS Breda
076-8200240 Klik om te bellen