Veldbloem Voetreflextherapie


Saffierlaan 10 3523 RC Utrecht
06 15388728 Klik om te bellen

Over Veldbloem Voetreflextherapie

Voetreflextherapie aan de Saffierlaan, nabij NS-station Vaartsche Rijn, in Utrecht-Zuidoost.

Wanneer je als mens in balans bent, ben je op je best!

Heb je last van (acute) nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, overgangsklachten, somberheid, stress of darmklachten*? Verdwijnen deze na verloop van tijd ook wel weer, met of zonder hulp, maar steken ze regelmatig toch ook de kop weer op? En spreekt een natuurgeneeskundige aanpak van deze klachten je aan? Kom dan eens ervaren wat voetreflextherapie voor je betekenen kan. Van harte welkom!

Voetreflextherapie is een natuurgeneeswijze die zelfstandig én complementair aan een regulier medische behandeling ingezet kan worden. Door de reflexzones op de voet en het onderbeen te masseren, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en ondersteund, richting de bij jou passende balans. Gezondheids- en pijnklachten kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen, je voelt je energieker en staat steviger op je benen (en voeten!), en vaak slaap je ook beter.

Bij gezondheidsklachten richt ik me in een behandeltraject van ongeveer vijf voetreflexmassages op de klacht aan en gaan we samen op zoek naar de oorzaak ervan. In alle rust en met volle en warme aandacht. Na deze behandelingen evalueren we het effect van voetreflextherapie op jou en de klacht, en bepalen we in overleg het vervolg. Reflexzonebehandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Op mijn website lees je hier meer over.

Veldbloem Voetreflextherapie is gevestigd in een ruime, goed toegankelijke praktijkruimte op de begane grond van een voormalig woonzorgcentrum in de Utrechtse wijk Hoograven/Tolsteeg. De praktijk bevindt zich op loopafstand van NS-station Utrecht Vaartsche Rijn (ca. 10 minuten) en bushaltes Tolsteegplantsoen en Smaragdplein (ca. 5 minuten). Parkeren in de buurt kan gratis na 11.00 u. op het Smaragdplein. Ik zie je graag eens in mijn praktijk!

Met vriendelijke groet,

Wilma te Velde

* Dit zijn enkele voorbeelden; voetreflextherapie kan ingezet worden bij allerlei fysieke en psychische gezondheidsklachten. 

Foto's

Profielfoto 2021
In de praktijk
Locatie praktijk

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Neuroreflexologie
Polariteitmassage

Artikelen

Ontspanning en voetreflextherapie

'Rustig aan, relax, ontspan, geniet!'; het zijn adviezen die mensen elkaar tegenwoordig heel gemakkelijk toewensen. Goedbedoeld natuurlijk, maar soms zo eenvoudig nog niet! Heb je er altijd tijd voor,...

Onze locatie

Logo Veldbloem Voetreflextherapie

Veldbloem Voetreflextherapie

Veldbloem Voetreflextherapie


Saffierlaan 10 3523 RC Utrecht
06 15388728 Klik om te bellen