Voetreflex Carla


Koepas 2 5808 AB Oirlo
06 55710626 Klik om te bellen

Over Voetreflex Carla

Praktijk voor voetreflexzonetherapie.

Zorg voor lichaam en geest

De weg naar je balans

Een moment voor jezelf

Voetreflextherapie voor volwassenen.

Bij voetreflextherapie is er persoonlijke aandacht en warme betrokkenheid voor jou en jouw voeten. Door reflexzones op de voeten te masseren, wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd en kan de energie beter door het lichaam gaan stromen. Hierdoor kunnen eventuele blokkades opgeheven worden en kunnen klachten verminderen. Bovendien vind je de weg naar je balans en heb je een moment voor jezelf. Graag laat ik jou ervaren wat voetreflextherapie voor je gezondheid en welbevinden kan betekenen. Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. 

Voetreflextherapie bij kinderen en babyreflexologie.

Voetreflextherapie is een veilige en prettige methode om een kind in balans te brengen en ze steviger op de grond te zetten. Voetreflextherapie is een veilige en prettige methode om een kind in balans te brengen en ze steviger op de grond te zetten. Ook kan het rust bieden, vertrouwen geven, een betere doorbloeding geven, een betere afweer geven en kan het de spieren kalmeren. Het kan verschillende problemen en klachten verminderen. Dit kan ook bij baby’s. Babyreflexologie is een mooie, liefdevolle massage. Het kan veiligheid en rust geven. Als ouder kun je de massage bij je baby ook zelf leren toepassen bij mij.

Zwangerschapsreflexologie. 

Zwangerschapsreflexologie is een goede ondersteuning voor, tijdens en na de zwangerschap. Zwanger zijn is een bijzondere periode voor een vrouw. Er groeit nieuw leven in je buik! Juist in deze periode is het belangrijk dat je je goed voelt. Er verandert veel in je lichaam waardoor er lichamelijke en / of geestelijke klachten kunnen ontstaan. Zwangerschapsreflexologie kan hierbij veel voor je betekenen, ook na de zwangerschap!

Foto's

Voetreflex Carla in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Kinderen
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Certificeringen

RBCZ

VNRT

Onze locatie

Voetreflex Carla


Koepas 2 5808 AB Oirlo
06 55710626 Klik om te bellen