voetreflex-totaal


Baandijk 23 4537 SW Terneuzen
06-41 55 49 06 Klik om te bellen

Over voetreflex-totaal

 

Mijn specialisatie: Vrouwen in de overgang

 

Vaak worden ze niet au sérieux  genomen in de reguliere geneeskunde, omdat  “de klachten er nu eenmaal bij horen, dus je moet niet zeuren”. Niet zelden worden ze zonder veel onderzoek aan de hormonenbehandeling, slaaptabletten of antidepressiva gezet voor onbepaalde tijd, of naar de psycholoog doorgestuurd.

Deze vrouwen zijn heel goed op een natuurlijke wijze te behandelen.  Ik heb al verbluffende resultaten behaald met voetreflexologie en heb over dit onderwerp mijn afstudeerscriptie geschreven.

 

Ik gebruik zowel Westerse als Chinese technieken

 

De Chinflex-methode is bijzonder effectief omdat ze het goede van Westerse en Chinese technieken  combineert. Aanvullend gebruik ik, in overleg met de cliënt moxa, guasha, cupping en acupunctuur. Dit vergroot de effectiviteit.
Men ervaart meteen de prettige en ontspannende werking. Het stimuleren van bepaalde reflexzones op de voeten en acupunctuurpunten op voeten, benen, knieën, handen en armen heeft een regulerend effect op de weefsels en organen en verhoogt de weerstand van het lichaam tegen ziekten. Lichaam en geest komen volledig tot rust.
De gezondheid wordt hersteld en klachten verminderen of verdwijnen. De vitaliteit neemt toe en lichaam en geest ontspannen.

 

Vergoed door aanvullende ziektekostenverzekeringen

 

Zonder verwijsbrief, zonder eigen risico. Dit door mijn lidmaatschap bij beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten en mijn licentie bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg op HBO-niveau. Hoeveel uw verzekering vergoedt, kunt u lezen op mijn website.

Foto's

reflexzones

voetreflex-totaal in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

voetreflex-totaal


Baandijk 23 4537 SW Terneuzen
06-41 55 49 06 Klik om te bellen