Voetreflex Zeewolde


Koraal 15 3893 EL Zeewolde
06-21998761 Klik om te bellen

Over Voetreflex Zeewolde

Met behulp van Chinese en Westerse voetreflextherapie gecombineerd, bied ik een brede aanpak van vele klachten (bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, slaapproblemen etcetera). Hierbij maak ik gebruik van de reflexzones op de voeten, en de meridianen op onderbenen en armen, met bijhorende acupunctuurpunten (hier zet ik geen naalden in, maar ik maak gebruik van acupressuur: druk met mijn vingers).

Specialisaties

Binnen de praktijk heb ik een aantal mooie specialisaties mogen opbouwen. Met zwangerschapsreflexologie heb ik al vele vrouwen tijdens de zwangerschap mogen ondersteunen bij diverse zwangerschapsklachten (zoals bekkenklachten, misselijkheid en vermoeidheid), maar ook om een bevalling op te wekken. Met babyreflexologie leer ik de ouder(s)/verzorger(s) voetreflexmassages aan ter ondersteuning bij o.a. slapen, buikkrampjes, weerstand ondersteuning en doorkomende tandjes.

Met behulp van Oncoreflex (voetreflextherapie tijdens en na kanker) kan ik een brede ondersteuning bieden aan mensen die vechten tegen kanker. Zowel tijdens als na chemotherapie kan ik ondersteunen, op diverse vlakken. Ik kan het lichaam ondersteunen in de bijwerkingen tijdens chemotherapie, klaar maken voor de volgende chemotherapie maar ook verlichting brengen bij neuropathie of vermoeidheid. Ook het emotionele stuk wordt niet vergeten, hiervoor kunnen ook massages ingezet worden. Met mijn eerdere ervaring als oncologieverpleegkundige in het Antoni van Leeuwenhoek, heb ik een mooi totaalplaatje binnen deze bijzondere specialisatie. Naast de specifieke oncoreflexmassages, kan ik ook begeleiding bieden in de laatste levensfase en voor de nabestaanden (rouwverwerking). En alsof alle opties voor voetreflextherapie nog niet genoeg zijn, bied ik ook ontspannende massages en workshops aan. Voor meer informatie, kijk op mijn website!

Behandeling aan huis is mogelijk in overleg.

Over Fleur

Toen ik in 2005 mijn opleiding tot verpleegkundige begon, was mijn aandacht direct getrokken door die ene les over complementaire zorg (aanvullende zorg, zoals massages, aromatherapie). Dit heeft mij nooit losgelaten, maar integreren van complementaire zorg binnen mijn werk als verpleegkundige bleek in de praktijk bij diverse werkgevers best lastig. Binnen de oncologie leken daarvoor de beste kansen te liggen, maar toen dit ook niet bleek te lukken, heb ik ervoor gekozen om naast mijn werk als verpleegkundige een eigen praktijk als voetreflextherapeut te starten. De specialisatie oncoreflex maakte voor mij de cirkel rond: niet de complementaire zorg geïntegreerd in mijn verpleegkundig beroep, maar mijn verpleegkundige achtergrond geïntegreerd in mijn praktijk. Inmiddeld ben ik volledig werkzaam als voetreflextherapeut en draag ik mijn ervaring als verpleegkundige met mij mee.

Met voetreflextherapie kunt u lichaam én geest weer in balans brengen & houden

Foto's

Logo Voetreflex Zeewolde

Voetreflex Zeewolde in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Kinderen
Massage bij Kanker
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Voetreflex Zeewolde


Koraal 15 3893 EL Zeewolde
06-21998761 Klik om te bellen