Voetreflextherapie De Lijster


Lijsterhaag 14 3993 AT Houten
06 50801161 Klik om te bellen

Over Voetreflextherapie De Lijster

Voetreflextherapie is een massagetherapie die het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleert en een ontspannende werking heeft. Gerichte massages van de voeten kunnen zorgen voor verlichting en verbetering bij diverse klachten.

Bij voetreflextherapie gaat men ervan uit dat het fysieke lichaam (lichaamsdelen, organen, klieren en weefsels) en het energetische lichaam (o.a. aura en chakra's) corresponderen met gebieden op de voeten. Deze gebieden worden reflexzones benoemd en zijn verdeeld over de gehele voet.

Door gerichte behandeling van deze reflexzones verbeteren de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming en blokkades in de aura en chakra's verminderen of verdwijnen. Dit heeft een positieve invloed op je lichamelijke en psychische gesteldheid. Klachten en pijn maar ook gevoelens van angst of stress kunnen worden verlicht of verminderd.

Ik masseer met zachte technieken op de te behandelen reflexzones en ik werk veel energetisch. In mijn kleinschalige praktijk behandel ik diverse klachten bij mensen van alle leeftijden waarbij rust, ontspanning en aandacht voorop staan. Ik werk met mijn gevoel, intuïtie, ervaring en gezond verstand.