Voetreflextherapie Nannet Kabel


Jacob Marislaan 15 6813 JP Arnhem
0629070839 Klik om te bellen

Over Voetreflextherapie Nannet Kabel

Voetreflextherapie Nannet Kabel is een praktijk die gevestigd is in Arnhem Noord. Na haar HBO opleiding tot voetreflextherapeute is zij haar praktijk begonnen. 

Voetreflextherapie is een eeuwenoude geneeswijze die nauw verwant is aan acupunctuur. Alleen maakt de voetrefletherapie geen gebruik van naalden maar van drukpunten op de voeten en handen. Nannet zoekt samen met de klant naar herstel van balans tussen lichaam en geest.

Zij behandelt niet alleen die ene klacht. De mens wordt als een geheel gezien en ook de onderliggende oorzaken worden behandeld. Dit gebeurt in een zeer rustige omgeving, in de beslotenheid van haar praktijk.

Na vele behandelingen kan met zekerheid worden gesteld dat de resultaten verbluffend zijn. Nannet weet samen met de klant tot de kern van de klacht te komen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd: lichaam en geest komen weer in balans.

Nannet is ook nog werkzaam in de reguliere gezondheidzorg, is BIG geregistreerd, en kan zien wanneer de klachten door de huisarts of specialist moeten worden behandeld. Voetreflex is nooit een vervangeing van de gewone gezondheidzorg, het is een hele goede aanvulling. 

Foto's

Voetreflextherapie Nannet Kabel in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Fertilietit
Lymfedrainagemassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Neuroreflexologie
Reflexzonetherapie
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Voetreflextherapie Nannet Kabel


Jacob Marislaan 15 6813 JP Arnhem
0629070839 Klik om te bellen