Terug

Draaien kindje in stuitligging met 36 weken?

tessa zijlstra

Hallo,

 

Ik ben vandaag precies 36 weken zwanger. Heb bij mijn eerste kindje een sectio gehad. Kindje nu ligt in stuit, onvolkomen stuitligging. Door sectio, weinig vruchtwater en moederkoek vooraan buik durven ze een versie niet aan. Toch zou ik heel graag natuurlijk willen bevallen. Keizersnede wil ik liever nogmaals voorkomen en wil graag een natuurlijke bevalling doorstaan. Ik hoor graag of met voetreflextherapie het mogelijk is om nog met 36 weken het kindje proberen te draaien, ik heb hier al eerder over gehoord met goede reslutaten.

 

Ik hoor graag zsm van u,

 

Tessa


5 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dat is zeker mogelijk. Echter is er geen garantie te geven of je kindje daadwerkelijk zal draaien. Dit is hetzelfde als wanneer je het in het ziekenhuis zal laten doen. 


Antwoord van HaagReflex

Hallo Tessa,

Het is zeker mogelijk. De kans wordt echter groter als de baby nog genoeg ruimte heeft om te draaien. Door de voetreflexologie wordt de baby geactiveerd om extra te gaan bewegen, waardoor het de duikeling kan gaan maken. Ik weet niet waar je woont, maar je kunt via www.zwangerschapsreflexologie.nl een therapeut zoeken bij jou in de buurt die de juiste behandeling kan geven.

Succes!

Liesbeth Schutte van Haagreflex, Den Haag 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag Tessa het is mij laatst gelukt om een baby in stuitligging inderdaad te draaien, zodat er een gewone bevalling kon plaatsvinden. Het is de moeite waard om het te proberen.

 

Ik weet niet waar je woont, maar ik zou je graag behandelen.

Hartelijke groeten.

Annemiek van Ommen

Economenlaan 3

Tilburg

www.podomiek.nl

 


Antwoord van tessa zijlstra

Dat zou echt fantastisch zijn. Ik woon helaas zelf in de buurt van Den Haag, dus Tilburg is wat ver.

Ik ben op zoek naar mensen die het hier willen doen, maar vooralsnog geen succes. En het moet wel snel, want anders is het wsl te laat!

Het geeft de burger weer moed!


Antwoord van HaagReflex

Hallo Tessa,

Als je in/bij Den Haag woont zou je het ook bij mij kunnen doen. (intussen nog niet gevonden bij HaagReflex of de site voor zwangerschapsreflexologie?) Het kan a.s. maandag of vrijdag.

Bel of mail: 070-2123823 of haagreflex@casema.nl. Meer info via www.haagreflex.nl

groeten, Liesbeth