Terug

Ik heb erge last van neuropathie aan mijn voeten, ze zijn vaak steenkoud dan kan ik helemaal niet lopen, mijn vraag is of voetreflex therapie daar iets aan kan doen?

Loes

Ik heb erge last van neuropathie aan mijn voeten, ze zijn vaak steenkoud dan kan ik helemaal niet lopen,mijn vraag is of voetreflex therapie daar iets aan kan doen, zou zo fijn zijN.

kan ook niet meer in onze boot stappen,, het is ook heel vervelend,

nou misschien weet je wat.

groetjes Loes

 


1 Antwoord

Antwoord van HaagReflex

Beste Loes, 

Veel mensen met neuropathie hebben veel baat bij behandeling mbv voetreflexzonetherapie. Dit heeft vooral te maken met de stimulatie van de  bloedcirculatie. Bovendien wordt de aanraking zelf ook positief ervaren. Wel is het zo dat de één een stevige behandeling wil en de ander juist een zachtere ivm de pijnlijkheid. 

Het ervaren van koude voeten kan heel subjectief zijn. De een voelt koude voeten terwijl ze niet koud zijn, de ander heeft ijskoude voeten, maar voelt dat zelf niet als zodanig. Beide kan bij neuropathie voorkomen. 

Het is zeker het proberen waard een aantal behandelingen te proberen. Héél fijn als jij ook iemand bent die er veel baat bij heeft! Zoek een goede therapeut in de buurt bijvoorbeeld via beroepsvereniging VNRT.  Sterkte en veel succes!!

Liesbeth                                                             HaagReflex