Terug

Kan voetreflexzonetherapie voor mij van nut zijn bij een slijmbeursontsteking?

Marloes Muller

Ik heb een slijmbeursontsteking in mijn knie. Ontstekingsremmers helpen niet. 3 Weken geleden heb ik een spuit in mijn knie gehad en de klachten zijn alleen maar erger geworden. Door verkeerde belasting krijg ik last van mijn heupen en mijn enkels. Kan voetreflexzonetherapie voor mij van nut zijn?


2 Antwoorden

Antwoord van Doha Amsterdam

Voetreflextherapie kan ook bij slijmbeursonstekingen nuttig zijn. De onsteking is een reactie van het lichaam op een irritatie in de knie. De onstekingsremmers nemen niet de oorzaak weg. Via voetreflextherapie kan er een prikkel worden gegeven om het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking te zetten.

Tevens kan bij de behandeling de pijnlijke zones van de heupen en enkels behandeld worden.

Voor meer informatie raad ik aan contact op te nemen.


Antwoord van Passage Praktijk

Wanneer er een ontsteking in het lichaam zit is het goed om met voetreflexzonetherapie het lymfesysteem aan te pakken.Hiermee kun je het lichaam opschonen en via nieren en blaas de afvalstoffen afvoeren.

Lymfe brengt licht in het systeem. Het is van belang om de enkels en heupen niet verder te belasten.

Dus als het reguliere circuit voor u niet werkt is het wellicht goed om het zelfgenezend vermogen van het lichaam, wat iedereen in zich heeft, aan te spreken door middel van reflexzonetherapie.

In principe moet u na 2 a 3 behandelingen verandering kunnen voelen.

Voor meer info: petra passage massage in bedrijf