Terug

Slapeloosheid?

Roel Wit

Aantal jaren geleden reumatische voeten gekregen, overbelasting van met name het voorste gedeelte van rechter grote teen. Te lang mee door gelopen,daardoor burn out gekregen. Nu nog steeds last van slapeloosheid door lichamelijke overbelasting rechter slaap met allerlei lichamelijke bijklachten.

 

Kan voetreflexzonetherapie mij van de slapeloosheid af helpen?


2 Antwoorden

Antwoord van The Ki To Harmony

Voetreflexzonetherapie is een holistische geneeswijze, het beschouwt lichaam, ziel en geest als één geheel. Je ziet zelf hoe verschillende klachten met elkaar in verbinding staan.

Bij een behandelplan zal ik kijken naar al je klachten en ook naar je leefwijze. Door goed te masseren op diverse zones kan ik je inderdaad helpen met je slapeloosheid. Houd wel rekening met meerdere behandelingen.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Voetreflex kan helpen maar zeker weet je het pas na een of meerdere behandelingen. In mijn praktijk heb ik veel ervaring met clienten met alle variaties van het  reumatische ziektebeeld. De grote teen waar m.n. de hoofd en nekzones op zijn geprojecteerd zijn, wordt verstoord door de rheuma. Naast de pijn en overbelasting op de voorvoet van de reuma worden ook de reflexzones overprikkeld. Behandeling kan wat mij betreft zowiezo verlichting te weeg brengen.

vriendelijke groet

Aasra Pol

't NIje Spoor

Assen