Terug

Voetbehandeling?

C.Netten

Ik heb constant prikkelingen op alle tenen, vooral als ik mijn schoenen uit doe. Dan is het gewoon moeilijk om de voeten stil te houden. Is dit met voetrefl.ther.te verhelpen ? Ik ben ook al naar de huisarts geweest, het is geen tekort aan vit. B

Groeten

Lieke Netten

 


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Begrijp ik dat er geen oorzaak tot op heden is gevonden?  

 Voetreflexologie is meer dan alleen een voetmassage. Wanneer in een bepaalde zone een pijnlijk gevoel waargenomen wordt, is er een storing in de energiebaan die in verbinding staat met dit welbepaald orgaan, spier, zenuw, … Dit heeft als gevolg een belemmerd functioneren. Door de massage wordt deze belemmering opgeheven en ontstaat een goede doorbloeding.

Meestal verminderen klachten na een aantal behandelingen. Het is zeker de moeite waard om t proberen! Mocht u aanvullend verzekerd zijn dan wordt behandeling in de meeste gevallen vergoedt!

Mocht u vragen hebben, dan verneem ik t graag! 

mvgr Susanne van der Aa

Voetreflextherapie Waalwijk

info@susannevanderaa.nl Antwoord van Praktijk voor hand- en voetreflexologie

Hallo Lieke , heb je al lang last van deze prikkelingen op je tenen? Wanneer is het het heftigst? ' s Avonds? Heb je ook veel last van je rug? Of heb je een klap op je hoofd en nek gehad ? Een blokkade elders in het lichaam kan de oorzaak zijn van deze tintelingen . Misschien kunnen we samen de oorzaak opsporen en werken aan een oplossing. Hartelijke groet Angy van der Lee . Meer informatie over voetreflexologie vind je op mijn website www.reflexologieveghel.nl 


Antwoord van VoKo

Hallo Lieke,

Dit kan verschillende oorzaken hebben wat dit vervelende gevoel tot stand brengt. Het loont de moeite dit verder te onderzoeken d.m.v. voetreflexologie. Maar ook door een voorafgaand gesprek met meer achtergrondinformatie om het helder te krijgen.

Groet, Stephan Konings

www.praktijkvoko.nl

Praktijkvoko@gmail.com