Terug

Wat doet voetreflexzonetherapie met je geest en lichaam?

Wat doet het met je geest en lichaam en kun je dat zomaar laten doen? Want ik vind dat het best wel persoonlijk is. Ik heb het een keer laten doen en het is best wel heftig.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik zou dan graag eerst weten wat de heftige reactie was voordat ik daar zo antwoord op kan geven.

Klachtgerichte behandelingen worden bij TerraVitaal geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw zorgverzekering. Indien de reactie bij u heftig was, kunnen we daar verder naar kijken en er wellicht ondersteuning in geven, waar u tegenaan loopt.

Met vriendelijke groet,

Madelon van Heeren

Voetreflextherapeut

TerraVitaal in Rotterdam - Nesselande

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo,

 

Voetreflexologie brengt geest en lichaam weer in balans. Maar voordat, dat gebeurt moeten er blokkades losgemaakt worden. Dit kan een lichamelijke blokkade zijn, zoals pijn of klachten in het lichaam. Maar het kan ook een emotionele blokkade zijn. Deze kan vastzitten of al heel lang aanwezig zijn (bewust of onbewust) en dan kun je tijdens de behandeling een emotionele ontlading krijgen. Maar dat kan ook later gebeuren. En dan kan dit best heftig zijn.

Maar het is belangrijk om vooruit te kijken.......want om door deze blokkade heen te gaan wordt er balans en evenwicht terug gevonden in het lichaam!

 

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact met me opnemen: 038-3763466

 

Hartelijke groet,

 

Sabine Vorsteveld (S.T.E.R.-Therapie)