Terug

Zijn er mensen die behandeld zijn met spierziekte (limb Girdle) ?

Omer Kilic

Hallo allemaal,

 

Zijn er mensen die behandeld zijn met spierziekte (limb Girdle) in Ned, want ik heb Limb girdle. Of kan dit ziekte worden behandeld om de ziekte af te remmen. ( te genezen) Ik kan nog lopen met kruk, maar zekerheid voor volgend jaar heb ik niet. Is autisme ook te behandelen  zo ja. wat voor verandering zie je meestal? Al vast bedankt voor alle antwoorden.

 

 Mvg

Omer Kilic 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Wat betreft de spierdystrofieziekte limb girdie:

De ziekte is vaak erfelijk en wordt veroorzaakt door DNA-veranderingen op een aantal chromosomen. Exact vast te stellen welke chromosomen is nog niet gelukt. Het vermoeden is, dat het om een aantal gaat. Door de defecten aande genen worden bepaalde eiwitten niet afdoende aangemaakt, waardoor er eerder beschadiging tijdens spieractiviteit optreedt. De spiercel beschadigd, met als gevolg een achteruitgang in spierkracht.

Risico's zijn, door afnemen spierkracht, problemen met het hart en de ademhaling. Regelmatige controle is daarom belangrijk. Doordat de spiercellen niet hersteld kunnen worden , is genezende behandeling niet mogelijk.

Wel is het gebleken, dat een aantal mensen baat hebben bij fysiotherapeutische behandelingen.

Onderzoek naar reflextherapie is niet gedaan. Omdat ht genetisch veranderde werking betreft, is voorzichtigheid geboden bij voetreflextherapie.

Voetreflextherapie laat het lichaam zelf de helende werking in gang zetten. Bij een genetisch defect kan het dus gebeuren, dat de verkeerde werkig gestimuleerd wordt. Met andere woorden: Het proces van spierwandverzwakking zou kunne worden versneld, omdat het door lichaamseigen genen wordt gestuurd,

Voorzichtig dus!

Over autisme:

Autisme is een spectrumstoornis (dat betekent dat het veel verschillende uitingsvormen heeft, globaal sociaal/communicatief/interactief). Signalen worden anders herkend en verwerkt binnen het brein. Autisme genezen is een contradictie in termino: de persoon met autisme is niet ziek, hoeft niet te genezen. De persoon heeft alleen een ander manier van herkennen en verwerken van signalen. Het kan dus heel goed gebeuren, dat iemand met autisme anders reageert op voetreflextherapie dan anderen zonder autisme. En ent als bij alle andere mensen, kan voetreflextherapie soms goed doen. Probeer het per keer uit. En houdt rekening met het gegeven, dat iemand anders kan reageren. Leidt wat je doet goed in, doe geen plotselinge, onverwachte dingen. Werk alleen met toestemming en wanneer je zelf voelt, dat er vertrouwen is. Geloof en vertrouw op de reacties van je client.


Antwoord van Omer Kilic

heel erg bedankt voor de uitgebreide uitleg . ondertussen ga ik naar een meseloog die aangesloten is KPNI. hij gaat kijken wat voor hormonen ik mis of te weining heb of te veel heb dmv labonderzoek, ik weet dat er voor limb girdle geen medicijn of iets anders bestaat, maar mijn profeet heeft gezegd " alleen voor de tijd heb je geen oplossing" dus hoe dan ook ergens dmv tussen persoon als het got het wilt ga ik het oplossing vinden. ik geef het niet op. ik zelf denk dat het te maken heeft met lever, galblaas en nieren.

 

Ik ga mezelf genezen met het masseren van de drukpunten van ........ ( als god het wilt).

 

nogmaals bedankt.

 

Mvg

 

Omer